Analýza vybraného rezervačního systému - Majer, Patrik; Fortinová, Jana; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Obsahem této diplomové práce je analýza požadavků vybraného rezervačního systému. Pro účely této práce byl zvolen rezervační systém využívaný Národním památkovým ústavem. V úvodu této práce je nejprve popsána základní funkcionalita tohoto informačního systému a způsob jeho využití v rámci Národního památkového ústavu. V další části práce je proveden empirický výzkum, který slouží k získání požadavků na úpravy systému a zároveň k ověření vytyčených hypotéz. V hlavní části práce je proveden návrh řešení jednotlivých úprav systému, který vychází ze získaných dat.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses