Vliv profesní etikety na chod společnosti - Kuchařová, Pavla; Müllerová, Františka, 1948-; Novotný, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce bylo zjistit jaký má vliv profesní etikety na chod společnosti. První část se zabývá teoretickými poznatky, charakteristikou a vymezením pojmu profesní etikety a nastavených pravidel při komunikaci a volbě oblékání a popisem kulturních specifik Německa a Švýcarska při obchodním jednání. Následující dvě kapitoly jsou věnovány praktickému přínosu práce, přestavují základní informace o společnosti Nanosun a porovnání kulturních specifik Německa a Švýcarska dle Hofstede s vlastními poznatky z praxe. Poslední část je věnována vyhodnocení dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses