Obchodní vztahy ČR s uskupením BRIC - Keyř, Michal; De Castro, Tereza; Bejkovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnocení současných obchodních vztahů České republiky a BRIC a identifikace exportních příležitostí České republiky na tyto trhy. Tento cíl je dosažen pomocí metody popisné, metody komparace, metody analýzy a SWOT analýzy. První kapitola je věnována České republice s důrazem na zahraniční obchod. Druhá kapitola je zaměřena na uskupení BRIC, na vznik tohoto akronymu, spolupráci a na charakteristiku jednotlivých členů. Třetí kapitola zhodnocuje vzájemné obchodní vztahy České republiky a BRIC a identifikuje exportní příležitosti pro Českou republiky v zemích BRIC.
Vedoucí práce: Tereza De Castro
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses