Európsky automobilový priemysel so zameraním na Nemecko v pokrízovom období - Greif, Peter (2016)
Cieľom tejto práce je analyzovanie stavu európskeho, ale hlavne nemeckého automobilového priemyslu pred a po skončení finančnej hospodárskej krízy, porovnanie týchto stavov a určenie trendu ich postavenia na vybraných trhoch sveta (Severnej Ameriky a Ázie).