Európsky automobilový priemysel so zameraním na Nemecko v pokrízovom období - Greif, Peter; Vošta, Milan, 1962-; Famfule, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cieľom tejto práce je analyzovanie stavu európskeho, ale hlavne nemeckého automobilového priemyslu pred a po skončení finančnej hospodárskej krízy, porovnanie týchto stavov a určenie trendu ich postavenia na vybraných trhoch sveta (Severnej Ameriky a Ázie).
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses