Komparace organizačních struktur nezbytných pro podporu a rozvoj sportovně talentované mládeže v České republice a v Rakousku - Baumruková, Nicole; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce si klade za úkol nastínit přehled o institucionalizaci sportovních aktivit sportovně talentované mládeže České republiky a Rakouska. Práce by měla představit základní legislativní dokumenty týkající se jednotlivých zemí a uvést základní institucionální rámec sportu jak v České republice, tak v Rakousku. Hlavním cílem práce je porovnat rakouský a český systém péče o sportovně talentovanou mládež, najít shody či rozdíly a navrhnout případná doporučení Obě výše uvedené země jsou členy Evropské unie a dalších mezinárodních organizací, jsou si podobné v počtu obyvatel a rozloze a navíc částečně prošly i společným historickým vývojem, a proto jsou jen minimálně kulturně odlišné.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses