Analýza produktového portfolia farmaceutické společnosti - Vodrážka, Kryštof; Vávra, Oldřich; Behenský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou analýzy produktového portfolia v nadnárodní společnosti. Je rozdělena do pěti kapitol. V první kapitole jsou definovány základní pojmy na úrovni teoretické roviny. Druhá kapitola popisuje specifika farmaceutického průmyslu ve vztahu k produktu. Třetí kapitola práce je zaměřena na společnost GSK a analýzu jejího produktového portfolia. Čtvrtá kapitola se věnuje analýze produktové řady Panadol. Poslední část práce je zaměřena na návrhy a doporučení, které jsou směřovány k analyzovanému subjektu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses