Analýza finanční situace domácností - Chytka, Tomáš (2015)
Cílem diplomové práce je analýza finanční situace domácností v České republice. Práce je zacílena především na analýzu rozdílů ve finanční situaci mezi domácnostmi nad a pod hranicí chudoby. Práce se dále zaměřuje životní úroveň domácností pod hranicí chudoby, přičemž využívá modelů logistické regrese pro hlubší analýzu situace českých domácností.