Analýza finanční situace domácností - Chytka, Tomáš; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2015)
Cílem diplomové práce je analýza finanční situace domácností v České republice. Práce je zacílena především na analýzu rozdílů ve finanční situaci mezi domácnostmi nad a pod hranicí chudoby. Práce se dále zaměřuje životní úroveň domácností pod hranicí chudoby, přičemž využívá modelů logistické regrese pro hlubší analýzu situace českých domácností.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Vladislav Bína
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: domácnosti; chudoba; statistická analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; households; poverty; statistical analysis; master's theses