Strategie podniku - Podhradská, Martina (2015)
Práce se zabývá zpracováním strategie společnosti Starkl -- zahradník, spol. s r.o. Hlavním cílem diplomové práce je zpracování externí i interní analýzy společnosti, a na základě takto zjištěných informací zhodnotit, popřípadě navrhnout formulaci strategie, která bude mít vazbu na konkurenční prostředí podniku.