Strategie podniku - Podhradská, Martina; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Šíšová, Veronika (2015)
Práce se zabývá zpracováním strategie společnosti Starkl -- zahradník, spol. s r.o. Hlavním cílem diplomové práce je zpracování externí i interní analýzy společnosti, a na základě takto zjištěných informací zhodnotit, popřípadě navrhnout formulaci strategie, která bude mít vazbu na konkurenční prostředí podniku.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; Interní analýza; extení analýza; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses