Plynová krize 2009 -- poučení pro EU a současná situace - Tučková, Petra; Němcová, Ingeborg, 1957-; Buryan, Šimon; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce "Plynová krize 2009 -- poučení pro EU a současná situace" se zabývá zejména dopady, které měla plynová krize 2009 na Evropskou unii a především na její společnou energetickou politiku. Hodnotí kroky, které Evropská unie v letech 2009 -- 2014 na základě této zkušenosti podnikla, aby lépe zajistila svou energetickou bezpečnost, ať už v politické či hospodářské rovině, například při hledání nových dodavatelů či při zajištění modernizace své plynové infrastruktury, která se v plynové krizi 2009 projevila jako nedostatečně připravená na podobné výpadky dodávek.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses