Analýza vývoje exportu České republiky do Ruské federace a Ukrajiny - Schovánková, Kristýna; Pavlík, Zdeněk; Hanzlíková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Ruská federace patří spolu s Ukrajinou mezi největší obchodní partnery zemí bývalého Sovětského svazu. V práci jsou zpracovány největší krize těchto zemí a České republiky. V dalších částech je podrobně analyzován vývoz z české republiky do Ukrajiny a Ruské federace. V práci je též zahrnut podrobný popis roku 2014 a vlivu obousměrných sankcí, který s tímto rokem souvisí. Cílem této práce je dokázat, že politická situace má vliv na vzájemné obchodní vztahy vybraných zemí.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses