Marketingová stratégia značky Zovirax - Mráz, Miroslav (2015)
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analyzovať marketingovú stratégiu značky Zovirax a na základe tejto analýzy navrhnúť možné vylepšenia do budúcnosti. Teoretická časť má tri kapitoly. Prvá sa venuje vymedzeniu základných pojmov, ktoré súvisia s marketingom. Druhá kapitola sa venuje vymedzeniu značky a jej úlohe. Tretia kapitola sa zaoberá teoretickým vymedzením marketingovej stratégie s jej zložkami, vrátane stratégie na úrovni produktu, ceny, distribúcie a komunikácie. Po teoretickej časti nasleduje praktická časť, kde sa venujem samotnej marketingovej stratégii značky Zovirax. Návrhy zlepšenia a odporúčania do budúcnosti vychádzajú zo SWOT analýzy, z analýzy konkurencie, z analýzy súčasnej marketingovej stratégie a z vlastného výskumu.