Zhodnocení ekonomického vývoje firmy Safina a. s. - Dvořáková, Martina; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské je zhodnocení finančního zdraví firmy SAFINA, a.s. pomocí ekonomické analýzy z pohledu externího uživatele. Tato práce se dělí na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány vybrané metodické postupy ekonomické analýzy. Praktická část práce se zabývá aplikací vybraného metodického aparátu na datové prostředí firmy. Komplexní ekonomická analýza je vytvořena z historických účetních dat společnosti SAFINA, a.s. za roky 2009 2013. Závěrem této práce je zhodnocení výstupů ekonomické analýzy, finančního zdraví firmy a případné návrhy na zlepšení budoucího vývoje situace firmy.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses