Priame zahraničné investície na Slovensku - Pozsonyiová, Daniela; Neumann, Pavel, 1956-; Janković, Vukica; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Táto práca sa zaoberá problematikou priamych zahraničných investícií na Slovensku. Prvá časť je teoretickým podkladom, druhá časť sa zaoberá samotným prílevom a odlevom, tretia časť hodnotí konkurencieschopnosť Slovenska v porovnaní s krajinami V4. Cieľom práce je zhodnotiť priebeh v príleve a odleve zahraničných investícií na Slovensko a zároveň zhodnotiť jeho atraktivitu v očiach zahraničných investorov.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses