Ochrana spotřebitele - Meloun, Ondřej; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá ochranou spotřebitele, jejím právním rámcem v České republice i v Evropské unii. Pozornost je také věnována dozorovým orgánům nad trhem a chystaným změnám v oblasti mimosoudního řešení spotřebitelských sporů. Praktická část práce popisuje systém posuzování shody výrobků s technickými a bezpečnostními požadavky. Na konkrétním případu je nastíněn postup posuzování shody dle příslušných právních předpisů. Dílčí pozornost je věnována druhému aspektu technických parametrů -- požadavkům na ekodesign výrobků.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses