Smlouva o dílo v nové právní úpravě - Vyhnálková, Hana; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou nové právní úpravy smlouvy o dílo. Na provedenou analýzu navazuje komparace nové právní úpravy nejen s původní českou právní pravou obsaženou jak v občanském zákoníku z roku 1964, tak v obchodním zákoníku z roku 1991, ale i s německou právní úpravou dle Bürgerliches Gesetzbuch. V práci jsou shrnuty hlavní změny, které nová právní úprava smlouvy o dílo přinesla, a zároveň zde nalezneme praktická doporučení pro smluvní strany.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses