Srovnání přístupů multiplatformního vývoje mobilních aplikací - Zikmund, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Mittner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá multiplatformním vývojem mobilních aplikací a porovnává jednotlivé frameworky mobilního multiplatformního vývoje. Nejdříve je definován trh s mobilními zařízeními a jsou popsány jeho dominantní platformy. Hlavním cílem je porovnat frame-worky oproti definovaným kritériím. V teoretické části je analyzován mobilní trh a definovány jednotlivé typy mobilních zaříze-ní. Dále jsou podrobně rozebrány jednotlivé mobilní platformy, včetně jejich architektury a jejich vývojového prostředí. Následně jsou představeny přístupy k multiplatformnímu vý-voji a popsány jejich jednotlivé frameworky. V praktické části jsou vybrané frameworky porovnány dle definovaných kritérií a následně vyhodnoceny.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses