Marketing na sociálních sítích se zaměřením na LinkedIn a jeho využitím ve firmě SITA - Grätz, Richard (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma sociálních sítí a jejich využití k marketingu. První kapitola je zaměřena na charakteristiku sociálních sítích, Je zde stručně zmíněna i jejich historie a také způsob, kterým je mohou využívat firmy. Druhá kapitola je věnována podrobné analýze sítě LinkedIn a jejímu využití. V poslední kapitole je pak představena firma SITA, její cíle v oblasti sociálních sítích a jakým způsobem jich dosahuje.