Marketing na sociálních sítích se zaměřením na LinkedIn a jeho využitím ve firmě SITA - Grätz, Richard; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma sociálních sítí a jejich využití k marketingu. První kapitola je zaměřena na charakteristiku sociálních sítích, Je zde stručně zmíněna i jejich historie a také způsob, kterým je mohou využívat firmy. Druhá kapitola je věnována podrobné analýze sítě LinkedIn a jejímu využití. V poslední kapitole je pak představena firma SITA, její cíle v oblasti sociálních sítích a jakým způsobem jich dosahuje.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses