POSTAVENÍ ZEMÍ BRICS NA MEZINÁRODNÍM TRHU S KOMODITAMI - Samiecová, Linda; Pavlík, Petr, 1957-; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem mé práce je zhodnocení současné hospodářské situace zemí skupiny BRICS se zaměřením na jejich zahraniční obchod a produkci nejvýznamnějších komodit. Z důvodu komplexnosti pohledu na tyto země se v prvních dvou kapitolách věnuji demografickým a geografickým aspektům, struktuře hospodářství a vývoji základních makroekonomických ukazatelů. Druhá část práce je zaměřena na komoditní a teritoriální strukturu zahraničního obchodu a výběr významných komodit.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses