Využití a porovnání CSS Frameworků s ohledem na responzivní webdesign - Mejstřík, Jakub; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Havelka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá CSS frameworky, jejich analýzou a výběrem, s přihlédnutím na responzivní webdesign. Hlavním cílem je představit CSS frameworky, zohlednit jejich přínos při tvorbě responzivního webu, popsat příklady jejich užití, porovnat frameworky dle základních kritérií a popsat problémy a výhody frameworků. Bakalářská práce se nejprve věnuje problematice responzivního webu a samotných CSS frameworků. Na tuto část navazuje porovnání CSS frameworků dle stanovených kritérií, detailní porovnání a závěrečné porovnání na vytvořené aplikaci. Na závěr jsou popsány výhody a nevýhody pramenící z vývoje s CSS frameworky a je nastíněno správné používání frameworků.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses