Pojištění extrémních sportů - Hynek, Jan; Ducháčková, Eva, 1958-; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce pojednává o pojistných produktech, které umožňují zajistit jedince, kteří se věnují adrenalinovým sportům. Zaměřuje se na aktuální nabídku, především v oblasti životního a cestovního pojištění a dále také na specializované pojištění některých spolků, či sdružení. Kromě analýzy pojistných podmínek jednotlivých pojišťoven, obsahuje práce také cenové srovnání, provedené v rámci modelových situací. Cenová analýza je pak doplněna o komparaci s běžnými pojistnými produkty, bez zahrnutí extrémních sportů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses