Metodický přístup k zavedení IT podpory metody ATP v malém až středním podniku - Prouza, Marek; Gála, Libor, 1965-; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou implementace funkcionality Available to promise v prostředí malého až středního podniku. V první části je zpracována potřebná rešerše pro určení funkčních mechanismů ATP a identifikace klíčových aspektů pro rozhodování o případné variantě implementace v konkrétním podniku. Zohledněny jsou reálné příklady z praxe a metodiky implementace podnikových informačních systémů, které jsou podmínkou pro využívání pokročilých funkcí ATP. Jedna kapitola je věnována technickému řešení problému a podkládající standardizaci. V druhé části práce se věnuji vývoji vlastní metodiky, jejímž cílem je na základě odpovědí na definované otázky určit, jaká varianta implementace ATP funkcionality je pro konkrétní podnik vhodná. Tuto metodiku ověřuji na existujícím podniku, který má tuto funkcionalitu implementovánu, společně s komentářem a rozborem této reálné implementace.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses