Tvorba aplikace o regulaci využívání rádiového spektra ve vazbě na otevřená data ČTÚ - Hubík, Petr; Chlapek, Dušan; Novák, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem diplomové práce je popsat tvorbu aplikace určenou pro snadnější orientaci ve využívání rádi-ového spektra v České republice a publikaci dat využívaných aplikací jako otevřených dat. Nejdříve práce popisuje otevřená data, jejich význam a způsob práce s nimi. Na tuto část nava-zují analýzy problematiky, dostupných dat a výběr metodiky jak pro vývoj aplikace, tak pro publikaci otevřených dat. Následuje popis postupu tvorby aplikace a její uvedení do provozu. Celou práci uzavírá popis procesu publikace otevřených dat.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses