Implementace CRM systému Vtiger v xPORT akcelerátoru VŠE - Čermák, Tomáš; Novotný, Ota, 1971-; Waldmannová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce je zaměřena na implementaci CRM systému do organizace xPORT. Cílem práce je výběr vhodného přístupu k implementaci, analýza trhu vhodných systémů a výběr systému, který je nejvhodnější do prostředí organizace. Tento systém je posléze implementován a customizován dle potřeb organizace. Práce je rozdělena na dva hlavní celky -- část teoretickou a část praktickou. Teoretická část popisuje pojem CRM a CRM systém, a to jak z pohledu historického vývoje, tak z pohledu obsažených prvků. Dále je zde v krátkosti představena organizace xPORT a popsána její struktura a obor působnosti. Praktická část se zabývá výběrem vhodného přístupu k nasazení CRM systému a analýzou trhu následovanou výběrem jednoho konkrétního řešení. Tento systém je následně implementován do prostředí organizace xPORT a jeho funkcionalita je upravena dle potřeb této organizace. Praktická část je zakončena uvedením systému do provozu a zaškolením uživatelů. Hlavním výstupem práce je fungující CRM systém, manuály pro využívání tohoto sytému a popis jeho struktury pro umožnění administrátorských činností a případných změn funkcionality. Přínos práce spočívá ve výběru a implementaci takového CRM systému, který co nejvíce odpovídá požadavkům organizace xPORT, a umožní jí efektivní správu a zpracování informací.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses