Využití gamifikace v elektronickém systému pro hledání pracovního místa - Cirok, Boris; Mittner, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá využitím gamifikace v elektronickém systému pro hledání pracovní-ho místa. Hlavním cílem je navrhnout systém z prostředí e-recruitmentu, který bude využí-vat gamifikaci. Systém je následně implementován do prototypu aplikace pro mobilní operační systém iOS a poté je uživatelsky otestován. První část práce se zabývá teoretickým vymezením gamifikace a frameworku Mechanics Dynamics Aesthetics, který se využívá v praktické části. Druhá část je věnována analýze současného stavu gamifikace ve webových a mobilních aplikacích. Dále se analýza věnuje i samotnému tématu e-recruitmentu a dle stanovené metodiky popisuje vybrané aplikace z prostředí pro hledání pracovního místa. Třetí část je věnována praktickému návrhu systému využívajícího gamifikaci, který spolu-pracuje s kariérním portálem UNIjobs.cz. V této části je popsán také vývoj prototypu apli-kace a jeho následné uživatelské testování.
Vedoucí práce: Jan Mittner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses