Návrh systému pro doporučování pracovních příležitostí - Paulavets, Anastasiya (2015)
Tato práce se zabývá problematikou doporučovacích systémů v prostředí e-recruitmentu. Hlavním cílem je návrh systému pro doporučování pracovních nabídek uchazečům o práci v rámci kariérního portálu UNIjobs.cz. Nejprve je podán teoretický základ problematiky doporučovacích systémů. V další části se diskutují specifika systémů pro doporučování pracovních nabídek a uchazečů o práci a existující přístupy k doporučování v prostředí e-recruitmentu. Poslední část práce je věnovaná návrhu doporučovacího systému pro kariérní portál UNIjobs.cz, jejíž výstup je hlavním přínosem této práce.