Návrh systému pro doporučování pracovních příležitostí - Paulavets, Anastasiya; Mittner, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá problematikou doporučovacích systémů v prostředí e-recruitmentu. Hlavním cílem je návrh systému pro doporučování pracovních nabídek uchazečům o práci v rámci kariérního portálu UNIjobs.cz. Nejprve je podán teoretický základ problematiky doporučovacích systémů. V další části se diskutují specifika systémů pro doporučování pracovních nabídek a uchazečů o práci a existující přístupy k doporučování v prostředí e-recruitmentu. Poslední část práce je věnovaná návrhu doporučovacího systému pro kariérní portál UNIjobs.cz, jejíž výstup je hlavním přínosem této práce.
Vedoucí práce: Jan Mittner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses