Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Ristić, Marko (2015)
Diplomová práce se zabývá řešením funkčních nedostatků studijního informačního systému ISIS v ohledu vedení bakalářských a diplomových prací. V práci je nejprve analyzován současný stav, ze kterého vyplývají konkrétní funkční požadavky na systém pro vedení tvorby závěrečných prací. Na základě analýzy již existujících potencionálně vhodných řešení, bylo rozhodnuto vyvinout zcela nový program. Další části jsou proto věnovány návrhu a vývoji vlastního programu. Součástí práce je i uživatelská příručka popisující užívání výsledné aplikace.