Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Ristić, Marko; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce se zabývá řešením funkčních nedostatků studijního informačního systému ISIS v ohledu vedení bakalářských a diplomových prací. V práci je nejprve analyzován současný stav, ze kterého vyplývají konkrétní funkční požadavky na systém pro vedení tvorby závěrečných prací. Na základě analýzy již existujících potencionálně vhodných řešení, bylo rozhodnuto vyvinout zcela nový program. Další části jsou proto věnovány návrhu a vývoji vlastního programu. Součástí práce je i uživatelská příručka popisující užívání výsledné aplikace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses