Marketingová komunikace Národního divadla - Hallerová, Kateřina (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na současnou marketingovou komunikaci Národního divadla v Praze. Cílem práce je představení a následné zhodnocení současného komunikačního mixu. Teoretická část představuje především komunikační mix a jeho specifika v kulturním prostředí divadla. Praktická část se zaměřuje na současný komunikační mix Národního divadla, komunikaci na podporu abonmá a mecenášského klubu. Dále poskytuje návrhy na zlepšení marketingové komunikace Národního divadla.