Marketingová komunikace Národního divadla - Hallerová, Kateřina; Boučková, Jana; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na současnou marketingovou komunikaci Národního divadla v Praze. Cílem práce je představení a následné zhodnocení současného komunikačního mixu. Teoretická část představuje především komunikační mix a jeho specifika v kulturním prostředí divadla. Praktická část se zaměřuje na současný komunikační mix Národního divadla, komunikaci na podporu abonmá a mecenášského klubu. Dále poskytuje návrhy na zlepšení marketingové komunikace Národního divadla.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses