Nasazení Google Apps for Work v malé firmě - Hrubý, Jakub; Novotný, Ota, 1971-; Vacek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce pojednává o produktu Google Apps for Work, jakožto cloudovém nástroji pro firmy. Hlavní myšlenkou práce je popsání nabízené služby a nasazení do reálné firmy na českém trhu, patřící do sektoru malých a středních firem. Teoretická část práce je založena na literární rešerši odborných knih, článků a dalších elektronických zdrojů. Následný popis a vyhodnocení implementace je založen na reálných poznatcích při nasazování produktu do existující společnosti. Hlavním přínosem práce je představení služby a předložení podkladů představitelům malých a středních podniků a jejich IT specialistům pro rozhodnutí ohledně implementace cloudových služeb v oblasti komunikace a kooperace.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses