Analýza služeb e-Governmentu v ČR - Růžičková, Michaela (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou projektu Státní pokladna a Integrovaného informačního systému Státní pokladny. První část práce seznamuje čtenáře s projektem, jeho cíli, funkcemi a jednotlivými moduly. Dále se věnuje srovnání tohoto projektu s projekty v jiných státech. Následující část se věnuje komunikaci uživatelů s Integrovaným informačním systémem Státní pokladny a napojení ekonomického informačního systému organizace do tohoto systému Státní pokladny. Poslední část práce se zabývá informačním portálem Monitor a daty, které poskytuje.