Analýza služeb e-Governmentu v ČR - Růžičková, Michaela; Voříšek, Jiří, 1950-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou projektu Státní pokladna a Integrovaného informačního systému Státní pokladny. První část práce seznamuje čtenáře s projektem, jeho cíli, funkcemi a jednotlivými moduly. Dále se věnuje srovnání tohoto projektu s projekty v jiných státech. Následující část se věnuje komunikaci uživatelů s Integrovaným informačním systémem Státní pokladny a napojení ekonomického informačního systému organizace do tohoto systému Státní pokladny. Poslední část práce se zabývá informačním portálem Monitor a daty, které poskytuje.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses