Systémová dynamika případ výkonnosti projektových týmů - Madry, Martin; Mildeová, Stanislava, 1959-; Marek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce se zabývá modelováním chování projektového týmu za použití principů systémové dynamiky. Hlavním cílem práce je vytvořit systémově dynamický model, který bude sloužit k simulaci průběhu projektu. Výstupy z modelu budou složit k definování strategie tvorby projektu tak, aby byl projekt úspěšně dokončen ve stanoveném termínu. V teoretické části diplomové práce je popsáno řízení projektů. Práce se detailně věnuje systémové dynamice, principům systémové dynamiky, způsobům využití, používaným diagramům, možnostem aplikace systémové dynamiky v reálnem světě. Dále jsou rozebrány principy a výhody tvorby modelů a modelů systémové dynamiky. Praktická část práce představuje vytvořený model, který umožňuje simulaci chování projektového týmu na základě uživatelem definovaných parametrů. Pomáhá tak definovat ideální strategii řešení projektu.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses