Deti a reklama - Hettešová, Kristína; Horová, Olga; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou reklamy mierenej na deti. Jej cieľom je vyhodnotiť mieru vystavenia detí reklame cielenej na ne v televíznom vysielaní, analyzovať nástroje použité v tomto type reklám a v nich prezentované produkty. Zároveň je cieľom práce aj zistenie stanoviska rodičov k tejto téme, ich vnímanie pôsobenia reklamy na deti a vplyv detí na ich nákupné rozhodnutia. Teoretická časť obsahuje definíciu reklamy a pojmov s ňou spojených, vymedzenie cieľovej skupiny detí so špecifikovaním jednotlivých vekových kategórií a najviac vplývajúcich nástrojov na ne. Praktická časť sa skladá z dvoch častí. Prvá sa zaoberá vlastným prieskumom reklám určených deťom vysielaných v televízii, druhá pozostáva z dotazníka vyplňovaného rodičmi detí.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses