Napodobení člověka strojem na příkladu chatterbotů - Sedloň, Kryštof; Sigmund, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá schopnostmi strojů napodobovat lidské chování. Předmětem této práce je porovnat lidské a strojové zpracování informací a vymezit vztah s daty a znalostmi. Dát do kontrastu lidskou a umělou inteligenci s názory Turinga, Dreyfuse a Serlea. Porovnat internetové chatterboty kteří zastupují moderní umělou inteligenci a znázorňují možnosti a nedostatky soudobé umělé inteligence.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses