Komunikační mix podpory Twirlingu - Šubínová, Monika (2015)
Bakalářská práce má za úkol zanalyzovat dosavadní nástroje využívané v komunikačním mixu twirlingového teamu KTM-twirl team Kutná Hora, jehož jsem aktivní členkou. Cílem práce je tento mix zhodnotit a objevit nedostatky i silné stránky. Hlavním cílem je skrze dotazníkové šetření zjistit, jak by byli lidé ochotni tento sport podpořit a zrealizovat experiment -- event, který výsledky šetření prověří. Pro propagaci eventu budou použity různé nástroje komunikačního mixu a v rámci dotazníkového šetření, probíhajícího bezprostředně po experimentu, bude vyhodnocen vliv jednotlivých složek tohoto mixu na rozhodnutí respondenta tento event navštívit. Také bude v rámci práce analyzován KTM-twirl team pomocí SWOT analýzy. Práce má v budoucnu sloužit jako výchozí bod pro nastavení další komunikace s cílovými skupinami.