Návrh marketingového mixu pro uvedení nového produktu na trh - Mejzlík, Tomáš; Říha, David; Procházka, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá uvedením nového produktu na trh z pohledu marketingu se zaměřením na marketingový mix. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická přibližuje základní způsoby marketingového výzkumu a definuje pojmy související se strategickým a taktickým marketingem. Praktická část implementuje poznatky z teoretické části na konkrétní produkt. Cílem této práce je na základě výzkumu zvolit daný cílový segment, určit jeho pozici a následně na ni implementovat celý marketingový mix. Výstupem práce je tedy přesně vydefinovat produkt v širší rovině. Návrh distribuční a cenové strategii a poté za vydefinovaný rozpočet sestavit komunikační mix.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses