Optimalizace vybraných podnikových procesů vyžadující implementace logistického systému - Tůma, Martin (2015)
Předmětem diplomové práce "Optimalizace vybraných podnikových procesů vyžadující implementace logistického systému" je provést procesní analýzu té části Společnosti, jež je implementací ovlivněna. Na základě této analýzy vybraných procesů pojmenovat nedostatky, rizika a potenciály zlepšení současného stavu a navrhnout optimalizovaný průběh procesů, který bude splňovat požadavky vycházející z nového logistického systému a který bude zároveň naplňovat informační potřeby lokálního vedení Společnosti a napomáhat efektivnější obsluze zákazníků Společnosti. První část práce přibližuje teoretická východiska procesního řízení, modelování procesů a přístupů k optimalizaci procesů. Následně jsou tato východiska aplikována na reálný případ z praxe.