Zlepšení vybraného procesu kreativně a systémově - Ženíšek, Jan; Mildeová, Stanislava, 1959-; Gregorová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce se zabývá prověřením efektivní optimalizace vybraného procesu. Práce obsahuje popis metod podporujících kreativní a systémový přístup k danému problému, s akcentem na disciplínu systémová dynamika a jejích nástrojů pro analýzu systému. Nabízí tak nástroj, díky němuž lze zachytit, analyzovat a modelovat vybraný proces novým způsobem, objevovat nové příčiny problémů a predikovat jejich chování. Aplikací metod kreativního a systémového přístupu je zvolena optimální varianta řešení problému, která je následně postavena k porovnání do modelové simulace, aby došlo k zjištění, zda je zlepšení vybraného procesu efektivní.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses