Vplyv preťaženosti X motivácie pracovníkov na dynamiku projektu - Sarvaš, Marcel; Mildeová, Stanislava, 1959-; Šimek, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Záverečná práca pojednáva o problematike preťaženosti a motivácie na riadenie projektov. Práca zdôrazňuje pozitívne vlastnosti prepojenia systémovej dynamiky a riadenia projektov. Obsahuje základné teoretické vymedzenie pojmu motivácia, manažérske riadenie a celkové riadenie projektov. Analyzuje možnosti využitia rôznych metód, hlavne motivácie k ovplyvňovaniu či stimulovaniu pracovného procesu. Vyzdvihuje pozitívne vlastnosti využitia dynamických modelov a simulácie pri riešení IS/ICT projektov. Rozoberá reálnu situáciu vplyvu preťaženosti na priebeh riešenia problému. Daná situácia je vykreslená v príslušných diagramoch systémovej dynamiky a následne namodelovaná v programe Powersim. Text obsahuje podrobný postup celého riešenia.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses