Marketingová komunikace vybrané neziskové organizace - Gryčová, Veronika; Havlová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982- (2015)
Cílem mé bakalářské práce je analýza marketingové komunikace neziskové organizace Junák -- český skaut, z. s., a to konkrétně její podřízené jednotky s názvem Junák -- český skaut, středisko Zlatá Růže Jindřichův Hradec, z. s. Pro dosažení cíle využiji hned několik metodik, mezi které patří dotazníkové šetření pro obyvatele Jindřichohradecka, i osobní rozhovory s tiskovou mluvčí Junáka a vedením střediska Zlatá Růže. Práce vychází z teoretických poznatků, které jsou následně aplikovány na konkrétní problematiku a organizaci. Výsledkem práce bude aktuální stav marketingové komunikace v dané organizaci a návrh možných zlepšení.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Lenka Havlová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: neziskové organizace; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; communication in marketing; bachelor's theses