Oddlužení fyzických osob - Smejkalová, Kateřina; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce pojednává o problematice oddlužení fyzických osob, a to jak v rovině teoretické, tak i v rovině praktické. První část diplomové práce je věnována objasnění průběhu insolvenčního řízení, jsou vysvětleny základní pojmy týkající se tohoto procesu. Praktická část je věnována analýze těch dlužníků, kteří úspěšně prošli celým procesem oddlužení počínaje podáním insolvenčního návrhu a konče vydáním Usnesení o vzetí na vědomí splnění oddlužení. Cílem diplomové práce je tedy jednak teoreticky objasnit pojem oddlužení v kontextu celého procesu insolvenčního řízení a jednak provést detailní a strukturovanou analýzu dlužníků, kteří splnili zákonné podmínky pro oddlužení.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses