e-Government v České republice na počátku 21.století - Kuncová, Jana; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2015)
Bakalářská práce "e-Government v České republice na počátku 21. století" reflektu-je aktuální stav implementace e-Governmentu v české společnosti. Na e-Government pohlíží jako na dynamický proces, který využívá moderních infor-mačních a komunikačních technologií ke zvýšení hospodářského růstu, konkurenceschopnosti ekonomiky, zachování udržitelného ekonomického rozvoje při současném posílení demokracie a zvýšení podílu občanů na věcech veřejných. V e-Governmentu spatřuje prostředek pozitivních změn ve společnosti, vidí ho v globálních souvislostech a také jako nezbytnou podmínku moderního efektivního státu a spokojeného občana.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: informační technologie; komunikační technologie; elektronická veřejná správa; datové schránky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information technology; communication technology; electronic government; electronic data boxes; bachelor's theses