Analýza a návrh zlepšení byznys procesů vybrané organizace - Hrdličková, Diana (2015)
Tématem této bakalářské práce je oblast procesního řízení vybrané firmy. Hlavní cíl této práce je analýza vybraných procesů a následná identifikace reálného potenciálu pro jeho zlepšení. V rámci této práce je vytvořena analýza a modely hlavních procesů a návrh způsobu realizace identifikovaného potenciálu zlepšení. První část se zabývá modelováním procesů v EPC diagramech a jsou zde vymezeny základní pojmy potenciálu zlepšení. Druhá část práce je zaměřena na popis analyzované organizace, její organizační struktury a strategických cílů. Jsou zde identifikovány firemní procesy pomocí globálního procesního modelu, ze kterého se konkrétní hlavní procesy identifikují a následně se zanalyzují. Výsledná data jsou vyhotovena do snímkovacích tabulek a následně vyhodnocena. Ve třetí a tedy poslední části je pro odstranění identifikovaných limitů společnosti navrženo řešení, kterým by se dosáhlo identifikovaných potenciálů zlepšení.