Podnikatelský plán - Procházka, Jan (2015)
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení malé kavárny v Liberci, která bude mimo klasické služby kavárny nabízet i servisní služby pro cyklisty. V teoretické části práce jsou popsána teoreticko-metodologická východiska nutná k vypracování podnikatelského plánu. V praktické části je prezentován vlastní podnikatelský plán.